Бранкица подсекретар у Покрајинском секретаријату

Бранкица подсекретар у Покрајинском секретаријату

Настављамо приче о успешним Маломитровчанима. Ово је прича о једној успешној Маломитровчанки која је остала у Србији и преко брака и живота у Руми, стигла до Новог Сада и Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине. Реч је о Бранкици Табак рођеној Стојановић од мајке Данице и оца Драгорада.

Бранкица је рођена и одрасла у Малој Митровици у улици Жарка Вучинића.

Школско образовање је почела код учитељице Споменке Недељковић, затим разредне старешине су јој били прво чувени Јова Мартиновић, а затим и Слађан Папић све у школи Добросав Рдосављевић Народ у Малој Митровици.

Завршава средњу Економску школу ,, 9 мај“ у Сремској Митровици.

У Суботици постаје апсолвент Економског факултета, а затим постаје Дипломирани економиста-менаџер у сектору финансијских услуга на Факултету за услужни бизнис у Новом Саду.

Радно искуство започиње на локалној Радио телевизији ,,М“ Сремска Митровица где ради као водитељ ауторских емисија.

2002-2003 године ради у Јавном комуналном предузећу ,,Комуналије“ Сремска Митровица као менаџер за односе са јавношћу.

2003 године прелази на место стручног сарадника за маркетинг у Казнено поправни завод Сремска Митровица.

2008 године у КПЗ-у прелази у Сектор плана и анализе.

2016 године постаје директорица хотела ,,Срем“ који послује у оквиру КПЗ Сремска Митровица. Радни путеви је даље воде ка Новом Саду где тренутно ради у Покрајинском секретаријату за урбанизам и заштиту животне средине.

Поред свих пројеката које реализује Покрајински секретаријат Бранкица се тренутно бави програмом ,,Зелени Борац“ за чистије и зеленије школе у Војводини. Бранкица као координатор пројекта и њене колеге из секретаријата теже ка што већој будућности младих људи у обрасти заштите животне средине. Циљ је да се деца едукују и живе здрави и устремљени ка природи. Ево шансе да се деца и из наше школе заједно укључе у пројекат.

Поред свега наведеног Бранкица је и срећно, успешно удата и остварила се као мајка троје деце што је реткост за наше услове.

Испред портала Маламитровица и свих Маломитровчана нашој Бранкици желимо много личног,породичног и пословног успеха.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *