Изливена основна плоча за школску салу

Изливена основна плоча за школску салу

Последњим данима прошле 2022 године радници компаније ,, Милинковић Company“ из Бољеваца успели су да пре рока излизу основну плочу за цео објекат школске сале и осталих пратећих просторија.

Земљани радови су почели почетком октобра месеца 2022. године и захваљујући лепим јесењим данима и првим зимским данима радници ,, Милинковић Company“ успели су да ураде земљане радове, да ископају и налију темељ, поставе све водоводне, канализационе, громобранске и друге инсталације које су морале да се поставе пре самог наливања плоче.

Осим фискултурне сале, у објекту ће бити смештене и свлачионице са тоалетима и тушевима за дечаке, девојчице и наставнике или тренере, тоалет за особе са инвалидитетом, справарница, трибине на два нивоа са 205 седећих места, затим кухиња са помоћним, пратећим просторијама (магацинским простором, простором за прање судова…), велика трпезарија капацитета 120 столица, гардеробер, кабинет за техничко образовање, простор за дневни боравак, стан за домара са радионицом.

Радници компаније ,, Милинковић Company“ из Бољеваца су упоредо са радовима у Малој Митровици изливали бетонске елементе у производном кругу компаније које су већ почели допремати на само градилиште. После новогодишњих и божићних празника настављају се радови на самом објекту. Највећи и најтежи део посла је урађен на задовољство свих и пре рока.

Само фискултурна сала је површине скоро 1.000 метара квадратних, а биће погодна за више дворанских спортова – кошарку, одбојку, мали фудбал, тенис, гимнастику.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *