Почеле припреме ФК Подриње

Почеле припреме ФК Подриње

24. јануара 2022. године на стадиону ФК Подриње у Малој Митровици почеле су припреме сениорског тима за пролећни део првенства у Сремској лиги. Прозивци тренера Будимира Митровића је присуствовало преко 20 играча који су кандидати за први тим.

Поред досадашњих првотимаца клуб се до сада појачао са четири нова играча.

Прво појачање је Милош Вуколић који има 28 година и игра на позицији штопера и левог бека. Прве фудбалске кораке је направио у ФК „ЛСК“ из Лаћарка, затим прелази у Новосадски ,,Индекс“. Играо је и у ,,Хајдуку“ из Дивоша, ,,Борцу“ из Шајкаша и ,,Јадрану“ из Голубинаца из којих долази у Малу Митровицу.

Милош Вуколић

Друго зимско појачање је Милош Марјановић 25-то годишњи играч који игра на позицијама левог бека и левог крила. Прошао је школе фудбала Митровачког ,,Срема“ и ,,Радничког“ где је играо и за сениорску екипу. Играо је још за ,,Будућност“ из Салаша Ноћајског, затим „“Борац“ из Мартинаца поново „Будућност“ из које долази у „Подриње“.

Милош Марјановић

Треће зимско појачање је Душан Павловић Павика који има 29 година и игра на позицијама левог и десног крила. У досадашњој каријери је наступао за Митровачки“Раднички“ ,“Хајдук“ из Дивоша, „Железничар“ из Инђије, „Будућност“ из Салаша Ноћајског и „Партизан“ из Витојеваца.

Душан Павловић Павика

Четврто званично појачање у зимском прелазном року је повратник у Малу Митровицу је 20-то годишњи Александар Стојановић који игра на позицији левог и десног крила. Прошао је школу фудбала у Малој Митровици где је наступао и за сениорски тим затим одлази у „Будућност“ Салаш Ноћајски, а затим у „БСК“ Бешеново. Поново се враћа у црвено бели табор.

Александар Стојановић

Почетком фебруара ће кренути и прве пријатељске припремне утакмице о којима ћемо извештавати.

Фудбалерима и стручном штабу желимо много успешнији наставак сезоне!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *