Почеле припреме свих селекција ФК Подриње

Почеле припреме свих селекција ФК Подриње

Претходног викенда са припремама за наредну сезону 2022/2023 годину кренуле су све селекције ,,ФК Подриње“ на стадиону ,,Чика Миша“ у Малој Митровици.

Чланови управе клуба су такође пожелили срећан почетак припрема, добродошлицу новим играчима и изнели који су циљеви за наредну сезону у Сремској лиги.

Прозивку играча сениорске екипе извршио је тренер Неђо Вуковић. Преко 25 играча је појавило на прозивци већином су остали млађи играчи који су играли прошле сезоне за сада појачани са пар појачања.

Клуб се у овој сезони одлучио за драстично подмлађивање састава уз младе играче из својих редова за сада су ангажована следећа појачања међу којима је доста повратника:

Миша Мачвански 1995 годиште и Бранко Вујовић 2002 годиште из ФК ,,Слога“ Ердевик, Мирко Стевановић 2002 годиште из ФК ,,Хајдук“ Дивош затим Душко Милошевић 2002 годиште и Александар Јанковић из ФК ,,Будућност“ Салаш Ноћајски.

Према речима тренера Вуковића екипа ће одиграти неколико припремних утакмица до почетка првенства које је заказано за средину августа.

После годину дана паузе поново је формирана омладинска селекција коју ће са клупе водити тренер Далибор Ђонлић, а која ће се такмичити у квалитетној лиги Војводине. У тој селекцији је дошло неколико момака из Дивоша, Кузмина,Трговачког, Бановог Поља.

На располагању тренеру Ђонлићу биће преко 20 момака који се нису сви појавили на почетку припрема због сезоне одмора и личних обавеза. Припреме ће се обавити на стадиону ФК ,,Подриње“ уз неколико припремних утакмица.

Кадетка селекција коју предводи тренер Бранко Милошевић такође је започела припреме за наредну такмичарску сезону у кадетској лиги Војводине. На припрема се појавило 15-так момака који су већ тренирали у клубу и добро се познају. Првенство почиње у другој половини августа. Планирано је да се одигра некојико припремних утакмица већином са старијим и сениорским екипама.

Такође од пролећа ради и школа фудбала којом руководи Милан Петрић Мућак и који ће тренирати цело лето и јесен понедељком и четвртком. Овом прилоком позивамо сву заинтересовану децу да дођу и прикључе се школи фудбала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *