Почели радови на школској сали

Почели радови на школској сали

Првим октобарским данима почели су земљани припремни радови на изградњи дуго чекане нове школске фискултурне сале у оквиру школе Добросав Радосављевић Народ у Малој Митровици.

После потписаног уговора од стране представника локалне самоуправе и извођача радова ,,Милинковић Company“ из Бољеваца кренули су и земљани радови. Уговором је предвиђено да се изгради 2200 квадратних метара, од тога је сала 1000 квадратних метара, остало су пратеће просторије. Вредност овог објекта је око 430 милиона динара, средства су обезбеђена из Управе за капитална улагања Војводине и из Града.”

Осим фискултурне сале, у објекту ће бити смештене и свлачионице са тоалетима и тушевима за дечаке, девојчице и наставнике или тренере, тоалет за особе са инвалидитетом, справарница, трибине на два нивоа са 205 седећих места, затим кухиња са помоћним, пратећим просторијама (магацинским простором, простором за прање судова…), велика трпезарија капацитета 120 столица, гардеробер, кабинет за техничко образовање, простор за дневни боравак, стан за домара са радионицом.


Само фискултурна сала је површине скоро 1.000 метара квадратних, а биће погодна за више дворанских спортова – кошарку, одбојку, мали фудбал, тенис, гимнастику.

Рок за завршетак радова је 400 дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *