Predstavljanje Malo Mitrovačkih preduzetnika

Predstavljanje Malo Mitrovačkih preduzetnika

MTA Urošević

Ovo je priča o Malo Mitrovačkim preduzetnicima. Prvi preduzetnik koga ćemo predstavljeti je firma koja se bavi novim tehnologijama MTA Urošević koja se nalazi u Maloj Mitrovici na adresi Milorada Sremčevića 6. Svakih danom pokušavamo da zaštitimo prirodu i vazduh što i pokušava i ova naša firma da se bavi čistom tehnologijom.

Servis MTA Urošević je porodična firma vlasnika Miroslava Uroševića koji je posao auto elektike nasledio od oca sa kojim i danas radi, ali posao je unapredio i firma se sada bavi servisom industrijskih baterija kao i startnim akumulatorima. Vlasnik je jedan od servisera koji vrši revitalizaciju i popravku baterija sa dugogodišnjim iskustvom u toj oblasti. Servis poseduje najsavremeniju opremu koja je pokazala najbolje rezultate u oblasti dijagnostike i revitalizacije baterija. Baterije se sve više koriste u svim oblastima života pa tako i u industriji. Industrijeke baterije se sve više koriste za viljuškare nova čista tehnologija menja stare dizel i plinske viljuškare.

https://www.servismtaurosevic.rs/index.php

Baterije na kojima radimo revitalizaciju jesu industrijske baterije :

  • Trakcione baterije (električni viljuškari)
  • Polutrakcione Semi baterije (mašine za čišćenje, dizalice)
  • Stacionarne baterije velikih snaga (pošta, telekomunikacije).

SERVIS BATERIJA Regeneracija je veoma popularna. 80% svih baterija koje su vremenom izgubile svoj kapacitet su žrtve sulfatizacije, medjutim one se mogu regenerisati stručnim procesima i sa pravom opremom. U našem servisu uspešno otklanjamo sulfate kroz cikluse pulsiranja visoko frekventnih talasa. Ovaj proces vraća kapacitet vašoj bateriji,omogućivši vam da ponovo iskoristitie sulfatizovane i stare baterije. Produžite životni vek vaših baterija korišćenjem naših visokotehnoloških procesa revitalizacije!

One thought on “Predstavljanje Malo Mitrovačkih preduzetnika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *