Представљање МалоМитровачких предузетника

Представљање МалоМитровачких предузетника

Ово је прича о Мало Митровачким предузетницима. Предузетник кога ћемо представљaти је фирма која се бави новим технологијама МТА Урошевић која се налази у Малој Митровици на адреси Милорада Сремчевића 6. Сваких даном покушавамо да заштитимо природу и ваздух што и покушава и ова наша фирма да се бави чистом технологијом.

Сервис МТА Урошевић је породична фирма власника Мирослава Урошевића који је посао ауто електике наследио од оца са којим и данас ради, али посао је унапредио и фирма се сада бави сервисом индустријских батерија као и стартним акумулаторима. Власник је један од сервисера који врши ревитализацију и поправку батерија са дугогодишњим искуством у тој области. Сервис поседује најсавременију опрему која је показала најбоље резултате у области дијагностике и ревитализације батерија. Батерије се све више користе у свим областима живота па тако и у индустрији. Индустријеке батерије се све више користе за виљушкаре нова чиста технологија мења старе дизел и плинске виљушкаре.

https://www.servismtaurosevic.rs/index.php

Батерије на којима радимо ревитализацију јесу индустријске батерије :

Тракционе батерије (електрични виљушкари)
Полутракционе Семи батерије (машине за чишћење, дизалице)
Стационарне батерије великих снага (пошта, телекомуникације).

СЕРВИС БАТЕРИЈА Регенерација је веома популарна. 80% свих батерија које су временом изгубиле свој капацитет су жртве сулфатизације, медјутим оне се могу регенерисати стручним процесима и са правом опремом. У нашем сервису успешно отклањамо сулфате кроз циклусе пулсирања високо фреквентних таласа. Овај процес враћа капацитет вашој батерији,омогућивши вам да поново искориститие сулфатизоване и старе батерије. Продужите животни век ваших батерија коришћењем наших високотехнолошких процеса ревитализације!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *