Ревијални фудбалски меч Ћуковац-Теразије

Ревијални фудбалски меч Ћуковац-Теразије

После дугог низа година, а поводом 100 година постојња ФК ,,Подриње“ поново се организује ревијални фудбалски меч такозвани Ћуковац-Теразије. Група бивших фудбалера уз подршку руководства ФК ,,Подриње“ одлучило је да организује поново, а за љубилеј клуба ову ревијалну утакмицу.

За оне који не знају ревијална фудбалска утакмица игра се између становника два дела Мале Митровице и то Теразија који чини насеље Криваја,Модран,Центар све до улице Лале Станковића, за другу екипу Ћуковац имају право наступа сви грађани од улице Лале Станковића, све улице које почињу из ње,затим насеље Колонија,Фигура па до краја Мале Митровице према Засавици.

Традиционална утакмица ће се одиграти у петак 19.08.2022.године на Преображење од 18 часова на стадиону ФК ,,Подриња“. Приход од утакмице ће се користити за развој кадетске и омладинске селекције фудбалског клуба!

Овим путем позивамо све грађане, бивше фудбалере,рекреативце и љубитеље спорта да дођу и увеличају свечаност прославе љубилеја 100 година постојања ФК ,,Подриње“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *