У Малој Митровици отворен PETSHOP ,,Velifera“

У Малој Митровици отворен PETSHOP ,,Velifera“

Породица Дејана (Штакора) и Нене Крсмановић после Ускршњих празника отворила је у Малој Митровици први Пет Шоп ,,Вeлифера“. Место за све љубитење животиња, акваристике и тераристике.

Како каже старији син Стефан: ,,Идеја о отварању Пет Шопа родила се спонтано, изненада али као логичан след догађаја, обзиром да смо велики љубитељи животиња као и да је некима од нас примарни посао везан баш за животиње“.


Мамина фирма се бави израдом опреме и одеће за псе а и братов посао је везан за псе. Осим тога кућа и двориште су нам одувек били пуни животиња. Кроз Пет Шоп желимо да са нашим суграђанима који имају и воле животиње поделимо своја знања и искуства и наравно научимо нешто ново.


Тренутно у нашој продавници можете наћи велики избор хране, посластица и опреме за кућне љубимце. Велики избор ситних животиња, птица, акваријумских рибица је такође нешто што имамо у нашој понуди, а ту смо и да вам помогнемо у одабиру истих.


Радимо на свакодневном проширењу асортимана у жељи да задовољимо захтевима и потребама наших муштерија. Све новости и евентуална питања можете нам поставити и на интернет страницама фб и инстаграм као и доласком у Пет Шоп који се налази у улици Мачвански кеј 97.

Instagram: Pet Shop Velifera
Facebook: Pet Shop Velifera
Kontakt br. 069 5559649

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *