Ускршњи турнир у стоном тенису

Ускршњи турнир у стоном тенису

За протекле Ускршње празнике у Малој Митровици уз примену свих епидемиолошких мера одигран је традиционални Ускршњи турнир у стоном тенису. Организатори турнира су заљубљеници у стони тенис из СТК ,,Подриње“.

На турниру је учествовало 16 играча из четири клуба са подручја Мачве и Срема и то из СТК АС Шабац, СТК Рума, СТК Срем Спин и домаћини из СТК Подриње из Мале Митровице.

Учесници турнира са организатором

Играло се по групама где су по двојица најбоље пласираних прошли у четвртфинале. Парови четвртфинала су:

Џиновић – Ђокић 3:0

Миленковић – Стојић 0:3

Симовљевић – Чупић 3:1

Андрић – Илић 3:1

У полуфиналу као и у току самог турнира виђени су фантастични и неизвесни мечеви са безброј сјајних размена и лепих поена, ипак млади Андрић и Џиновић пролазе у финале.

Два млада клупска друга из Шапца су се састала у финалу и млађи Бојан Џиновић побеђује Николу Андрића 3:0 у сетовима и осваја турнир. Њихов клубски друг Немања Стојић у борби за треће место побеђује Раска Симовљевића из СТК Рума са 3:1 по сетовима и осваја треће место. После 33 сјајна и узбудљива меча прва три места освајају млади играчи СТК АС Шабац што показује да се у Шапцу квалитетно ради са младима. На задовољство свих учесника и самих организатора био је ово један врло квалитетан и добро организован турнир.

Организатор уручује награде победницима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *